Главен инспектор Генчо Гусев е назначен на длъжността началник на РУ-Карлово.

...
Главен инспектор Генчо Гусев е назначен на длъжността началник на РУ-Карлово.
Коментари Харесай

Назначиха нов началник на РУ-Карлово

Главен контрольор Генчо Гусев е назначен на длъжността шеф на РУ-Карлово. Това стана със заповед на министъра на вътрешните работи.
Прочетете още
Той е роден  през 1973 година Има приключено висше обучение по компетентност „ Противодействие на престъпността и защита на публичния ред ” във ВИПОНД през 2001 година Целият му 29-годишен стаж в системата на вътрешното ведомство минава в полицейското ръководство в Карлово. Последователно е заемал разнообразни изпълнителски и управителни позиции – от мл. шпионин до шеф на група и на бранш „ ”.

Както е известно от по-рано през днешния ден, шефът на РУ-Карлово Сълко Литов бе назначен на длъжността заместник-директор на пловдивската полиция.

Днес комисар Литов и гл. контрольор Гусев публично бяха показани пред управителния състав на дирекцията от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров.

За реализирани високи резултати по време на професионалното си развиване и двамата са награждавани неведнъж от управлението на Министерство на вътрешните работи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР